مقایسه ای بین ویژگی های کفپوش های سرامیکی و چوبی
فعلا سنگ، سرامیک، موکت، کفپوشهای پلاستیکی و چوبی پرطرفدارترین کفپوشهای بازار کشورایران به شمار می آیند.
در پباده سازی داخلی، سه سطح مهم موجود است: سقف، دیوارها و کف. پباده سازی هر مورد از این سه سطح در چینش داخلی نقش اساسی دارااست و عواملی زیرا تمدن و وضعیت محیطی تاثیر مستقیمی بر جور پباده سازی و متریال آیتم به کار گیری دراین سطح ها میگذارد. دراین مقاله مقایسه ای در میان دو دسته رایج کفپوش یعنی سرامیک و کفپوش چوبی انجام میشود.
کفپوش سرامیک
سرامیک و کاشی یک کدام از پرکاربردترین مصالحی میباشند که در ساختمان ها استعمال میگردند. کفپوش سرامیکی قادر است با ضربههای سنگین یا این که حتی رفت و آمد مکرر شکسته و یا این که رخنه بردارد که با پیشرفت تکنولوژی امروزه سرامیکهایی منحصر به فرد کف پارکینگ، پیادهرو، کف کارخانجات صنعتی و محل های عبور کامیون موجود هست که مقاومت بالایی داراهستند. صلابتی که سنگ سرامیک باکیفیت داراست را هیچ کفپوش دیگری ندارد، از این حیث شاید سرامیک را بتوان هم جایگاه با کفپوش های سنگی قرار اعطا کرد. سرامیک در مقابل رطوبت به حد قابل توجهی مقاوم میباشد و به همین ادله معمولا در بخشها مرطوب مثل دستشویی یا این که آشپزخانه به کارگیری میگردد.
یک کدام از خصوصیت های سرامیک، سرد بودن آن میباشد که به همین ادله در پیشین کاشی و سرامیک تنها برای خدمت های بهداشتی و آشپزخانه ها کاربرد داشت، اما امروزه به سبب ساز وجود سیستم های گرمایشی توسعه یافته می قدرت از آن برای نقاط گوناگون ساختمان به کار گرفت.
در بازار سرامیک ها دارنده دو دسته لعاب میباشند . لعاب های درخشان و لعاب های مات. سرامیکهای درخشان به جهت طولانی تر نشان دادن لکه ها بهتر میباشد برای مکان هایی مانند آشپزخانه به کارگیری نشوند.
سرامیک درخشان رفلکس نوروفروغ بسیار نیکی دارااست، در سود دور و بر را لاکچری خیس نشان میدهد. در چیدمان داخلی، این دسته کفپوش در کنار فرش و قالی زیباتر می گردد. در پباده سازی فضاهای کوچک بهتر میباشد از سرامیک درخشان استعمال شود چون به علت رفلکس نوروروشنایی سبب بزرگتر نشان دادن محیط میشود.